Πρώτη ομιλία του Μιχάλη Λιβανού ως υποψήφιος βουλευτής Β Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία.(photo video)

Το Σάββατο η μεγάλη πολιτική εκδήλωση στον  πολιτιστικό θέατρο Αντώνης Σαμαράκης στο Κερατσίνι

Ομιλία του  υποψήφιου Βουλευτή  Μιχάλη Λιβανού για τα 4 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ

Στα μεγάλα διλήμματα των ερχόμενων εκλογών και στην υποψηφιότητά του αναφέρθηκε ο Μιχάλης Λιβανός στην πρώτη του ομιλία μετά την ανακοίνωση της ένταξής του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ . στην Β Πειραιά.

Μιλώντας σε μια μεγάλη συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Αντώνης Σαμαράκης Κερατσίνι ο Μιχάλης Λιβανός ανάμεσα στα άλλα τόνισε:

«Σε αυτές τις εκλογές τα διλήμματα είναι σαφή.

Αναμετρώνται δυο διαφορετικές αντιλήψεις για την κοινωνία και τη χώρα.

Οι πολίτες θυμούνται την Ελλάδα, πώς ήταν και πώς άλλαξε τα τελευταία χρόνια.

Πώς από “μαύρο πρόβατο” των ευρωπαϊκών οικονομιών έγινε η θετική έκπληξη στη διάρκεια δύο πολύ δύσκολων κρίσεων, της πανδημίας και του ουκρανικού.

Πώς το κράτος μεταμορφώθηκε από τον φοροεισπράκτορα των περασμένων χρόνων, σε στυλοβάτη του εισοδήματος των πολιτών διασφαλίζοντας τη στήριξη όλων και ειδικά των πιο αδύναμων.

Στηρίξαμε εργαζόμενους κι επιχειρήσεις στην πανδημία, καλύψαμε το κόστος της ενέργειας, καλύψαμε το μεγαλύτερο μέρος του πληθωρισμού, μειώσαμε τους φόρους και αυξήσαμε μισθούς και συντάξεις.

Πώς η δυσκίνητη και κάποτε ανίκητη γραφειοκρατία υποχώρησε μέσα από την ψηφιοποίηση του κράτους που συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πώς ήταν τα σύνορα της χώρας πριν από πέντε χρόνια και πόση ασφάλεια αποπνέουν τώρα.

Όταν ο Έβρος ήταν μια ανοιχτή διάβαση και οι θάλασσες μας «δεν είχαν σύνορα», όπως έλεγαν οι τότε αρμόδιοι.

Πώς ενισχύεται και αναβαθμίζεται η άμυνα της χώρας με ένα στοχευμένο εξοπλιστικό πρόγραμμα το οποίο επιπλέον συνδυάζεται με τη δημιουργία ισχυρών συμμαχιών απέναντι στις απειλές στη νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στη Β Πειραιά όπως και εστίασε στα θέματα υγείας που διακατέχουν την πόλη, και με σκληρή δουλειά και με πολύ κόπο πρέπει όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά, για να βοηθήσουμε την περιοχή μας.

Λέγοντας ακόμα ο κύριος Μιχάλης

Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα απέναντι σε ένα περιβάλλον κρίσεων και προκλήσεων.

Αυτοδύναμη Ελλάδα σημαίνει σιγουριά, σταθερότητα και προοπτική για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Βάλαμε τη χώρα σε μία τροχιά ανάπτυξης και ασφάλειας και δεν πρέπει να παρεκκλίνουμε από αυτή.

Γι’ αυτό θέτουμε ως στόχο μας την αυτοδυναμία, για να υπάρξει συνέχεια σε όσα έχει καταφέρει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θέλουμε για πρώτη φορά να φέρουμε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη στην  στην Β Πειραιά και αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε.

Όλα αυτά τα χρόνια γύρισα  όλη τη Β Πειραιά για να δω από κοντά έργα, υποδομές, ελλείψεις, να μιλήσω με τους ανθρώπους και να γνωρίσω τα προβλήματά της περιοχής μας.

Να είστε σίγουροι ότι αυτό θα συνεχίσω να κάνω, γιατί θεωρώ τη συνέπεια απαραίτητη για όποιον ασχολείται με τα κοινά.

Και περισσότερο από όλους η συνέπεια είναι θεμελιώδες κριτήριο για τη γενιά μου και με την υποψηφιότητά μου θέλω να βοηθήσω ώστε αυτή η γενιά να ενδιαφερθεί και πάλι για την πολιτική, να συμμετέχει και πάλι στις εξελίξεις, να αναλάβει τα πράγματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.