Πήρε σπουδαία νίκη η Κηφισιά μέσα στη Μαύρη θύελλα.

Η πρωτοπόρος της Super League 2 επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της “Μαύρης Θύελλας” και συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα, δείχνοντας να μην την επηρέασε η διακοπή. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η ομάδα των βορείων προαστίων, καθώς ο Παπασάββας αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε εννέα λεπτά (73′ και 82′).

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης η Κηφισιά έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Ταΐρης είπε “όχι” στην προσπάθεια του προωθημένου Προβυδάκη μέσα από την μικρή περιοχή!
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τα ηνία του αγώνα και στο 26′ ο Γκίνη με κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον κίπερ των γηπεδούχων, ο οποίος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Στο 28′ όμως οι πρωτοπόροι του Β’ Ομίλου βρήκαν το γκολ που έψαχναν.
Ο Ανδρέας Τετέι σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Μπαξεβάνο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό ήταν το 9ο γκολ στη σεζόν για τον 21χρονο Έλληνα επιθετικό με καταγωγή από την Γκάνα.

Η Καλαμάτα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 43′ ο Καραγκούνης δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, αλλά ο Αναγνωστόπουλος ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε εύκολα, ενώ στο 45+1′ η κεφαλιά του Αρναρέλλη είχε την ίδια κατάληξη.

Η “Μαύρη Θύελλα” στο 45+3′ κέρδισε πέναλτι. Έπειτα από σέντρα του Βασιλόγιαννη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σωτηράκου και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Πασάς ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και έκανε το 1-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ιδανικό ξεκίνημα για την Κηφισιά στο δεύτερο μέρος, αφού ο Τετέι στο 49′ κέρδισε πέναλτι από τον Ταΐρη.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουϊρουκίδης, ο οποίος ευστόχησε, έκανε το 2:1 για τους φιλοξενούμενους και παράλληλα πέτυχε το 7ο του γκολ στο πρωτάθλημα.
Η Καλαμάτα είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Αναγνωστόπουλου.
Στο 74′ ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε ένα φάουλ από την γωνία της μεγάλης περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα αρκετά άουτ.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό (75′), ο Ταλάλ με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Αντερέγκεν σε θέση βολής, αλλά ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ταΐρη.
Στο 82′ η ομάδα των βορείων των προαστίων έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο νεοεισελθών Παπασάββας αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε εννέα λεπτά (73′ και 82′).
Τίποτα δεν άλλαξε στο ματς, το 2-1 υπέρ της Κηφισιάς παρέμεινε και η ομάδα του Γιώργου Πετράκη συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε στο πρωτάθλημα της Super League 2. Από την κορυφή!

ΓΚΟΛ: 45+4′ Πασάς πεν.  28′ Τετέι, 51′ Κουϊρουκίδης πεν.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 31′ Πασάς, 81′ Βασιλόγιαννης, 90+3′ Τάτος  73′,82′ Παπασάββας, 90+4′ Αναγνωστόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΗ: 82′ Παπασάββας

Καλαμάτα (Ίλτσο Γκεοργκιόσκι): Ταΐρης, Μόζερ (88′ Λούκαζικ), Λουπάνο (82′ Ασίγκμπα), Μπαξεβάνος, Λιποράσε, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Ματέους (55′ Τάτος), Βασιλόγιαννης, Αρναρέλλης (55′ Ρόβας), Πασάς (88′ Τριανταφυλλάκης).

Κηφισιά (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Προβυδάκης, Σωτηράκος, Γκίνη (65′ Παπασάββας), Πέιος, Πρίτσας (69′ Ταλάλ), Να’α, Κουϊρουκίδης (65′ Αντερέγκεν), Τετέι (85′ Νοικοκυράκης).

Ακολουθούν…
Καλαμάτα: Εκτός έδρας με Επισκοπή (19/3).
Κηφισιά: Εντός έδρας με Προοδευτική (19/3).

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στον Β΄ όμιλο της Super League 2:

Καλαμάτα-Κηφισιά 1-2

Επισκοπή-ΑΕΚ Β΄ 11/3

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Β΄ 11/3

Αιγάλεω-Athens Kallithea FC 12/3

Ηλιούπολη-Προοδευτική 12/3

Χανιά-Ηρόδοτος 12/3

Απόλλων Σμύρνης-ΟΦ Ιεράπετρας 13/3

ΡΕΠΟ: ΠΑΟ Ρουφ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 12 αγώνες)

1. Κηφισιά ΑΕ 34

2. Athens Kallithea FC 29

3. Απόλλων Σμύρνης 27

4. Παναχαϊκή 27 -13αγ.

5. ΟΦ Ιεράπετρας 25

6. Χανιά 20

7. ΠΣ Καλαμάτα 19 -13αγ.

8. Ηλιούπολη 18

9. Αιγάλεω ΑΟ 15

10. Προοδευτική 10

11. Ολυμπιακός Β΄ 9 -11αγ.

12. ΑΕΚ Β΄ 8 -11αγ.

13. ΠΑΣΑ Ηρόδοτος 3 -11αγ.

14. ΑΟ Επισκοπή 2 -11αγ.

15. ΠΑΟ Ρουφ 0

 

* Εκκρεμεί η τύχη των αγώνων ΠΑΟ Ρουφ – Επισκοπή (9η – μη θεωρημένα τα δελτία της Επισκοπής) και Ολυμπιακός Β΄ – Κηφισιά (10η – αποχώρησαν στο 23΄ οι γηπεδούχοι), ενώ θα οριστεί εκ νέου η αναμέτρηση Ηρόδοτος – ΑΕΚ Β’ (10η αγωνιστική).
* Από τον Ολυμπιακό Β΄ έχουν αφαιρεθεί πέντε (5) βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα και άλλοι τόσοι από το επόμενο, για το παιχνίδι κόντρα στην Athens Kallithea FC (7η Αγωνιστική).

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.