Καθάρισε το Χατζηκυριάκειο τον Δίας Β με σκορ 2-0.

Δίας Β – Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου 1953 ( 0-2)

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Διαμαντόπουλου μπήκαν δυνατά από την αρχή του αγώνα και είχαν τη πρώτη καλή ευκαιρία στο 1′ λεπτό με το Μιχαηλίδη να σουτάρει από κοντα και η μπάλα να περνάει δίπλα απτό δοκάρι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό πάλι ο Μιχαηλίδης έκανε πλάγιο σούτ και ο γκολκίπερ Κοτούμπας έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 4′ λεπτό πάλι ο Μιχαηλίδης έχασε την ευκαιρία να σκοράρει στέλνοντας τη μπάλα λίγα εκατοστά από το δεξί κάθετο δοκαρι.

Στο 28 ‘ λεπτό δοκάρι σε σούτ του Μπαλτιμά στην εξέλιξη της φάσης ο Μιχαηλίδης σούταρε και ο γκολκίπερ Κοτούμπας έκανε μια εξαιρετική απόκρουση.

Στο 29 δεύτερο δοκάρι για τα Λιοντάρια σε σούτ του Σπύρου από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 30′ έγινε το 0-1 με σοτ του Ευσταθίου μετά από ασίστ του Μπαλτιμά.

Στο 50′ έγινε το 0-2 πάλι με τον Ευσταθίου με πλάγιο σουτ.

Στο 55′ σε σούτ του Ευσταθίου ο γκολκίπερ Κοτούμπας απεσώβησε σίγουρο γκολ.

Στο 64 πάλι ο πρωταγωνιστής του αγώνα Ευσταθίου έχασε σίγουρο γκολ αφού τριπλαρε αρκετούς ποδοσφαιριστές και το γκολκίπερ έχασε σίγουρο γκολ αφού έχασε την ισορροπία του σχεδόν πάνω στη γραμμή.

Διαιτητής : Φωτιάδης, Βοηθοί : Λεκαράκος, Αντωνίου
Παρατηρητής : Φελλάς Κ

Δίας Β ( Βύρης ) Κοτούμπας Β, Παπούλιας (31′ Ρουστέμη) Πετρίδης, Τρυτάνης, Κοτούμπας Ι, Μιχας, Μαυρής, Κλημης, Μεντης, Κοτούμπας Χ, Σιάτουκας (57′ Χελμης)

Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου 1953 ( Νίκος Διαμαντόπουλος) Ρούσης, Σαμουρίδης ( 46 Διακογιάννης) Μαρουσάκης, Τερζής ( 60′ Νίνος)Αργυρίου Σπύρος (46′ Ζαρουχλιώτης) Κουγιουμτζής (46′ Γεωργιάδης) Μπαλτιμάς, Μιχαηλίδης ( 60′ Τομπαΐδης) Καραμπάσης, Ευσταθίου