Πρόγραμμα αγώνων Σούπερ Λίγκας 19ης αγωνιστικής….αυλαία Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται στο Αγρίνιο (20/01, 20:30, ) και θέλουν τη νίκη για να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, ειδικά οι Γιαννιώτες.

 

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι που ανοίγει την 20η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League. Οι Αγρινιώτες προέρχονται από το δύσκολο παιχνίδι και τη συντριβή στην «OPAP Arena» από την ΑΕΚ με 4-1, τη στιγμή που οι Γιαννιώτες κρατούσαν μέχρι το τελευταίο λεπτό κόντρα στον Παναθηναϊκό, πριν κάνει το πέναλτι ο Μορέιρα στον Κουρμπέλη και στην ουσία χαρίσει τη νίκη στους “πράσινους”.

Με 19 βαθμούς ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 8η θέση, τη στιγμή που ο ΠΑΣ έχει 17 και είναι δύο θέσεις κάτω, με τις δύο ομάδες να θέλουν να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι έχουν την επιστροφή του Ντουάρτε στην αποστολή, μετά από σχεδόν τρεις μήνες, όμως εκτός παραμένουν οι Νταγκό, Αποστολάκης και Μπακάκης. Για τους φιλοξενούμενους, έμεινε εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Μορέιρα, καθώς οι τραυματίες Κόντε, Ροσέρο, Μπιλμπάο και Λεό.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής ξεχωρίζει η δύσκολη έξοδος της ΑΕΚ στη Νίκαια, κόντρα στον Ιωνικό, όπως και αυτή του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, ενώ το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 20/01

20:30 Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Σάββατο 21/01

17:00 ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης

20:00 Άρης – ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 22/01

16:00 Ιωνικός – ΑΕΚ

17:00 Λεβαδειακός – Λαμία

19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

20:30 Ατρόμητος – Ολυμπιακός.

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.