Η Κωνσταντίνα Μπάκα πτυχιούχος από το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ειδικότητα κοινωνικής πολιτικής

Ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει σηματοδοτώντας μία μεγάλη και σημαντική αλλαγή στη ζωή της Κωνσταντίνα μας.

Οι προσπάθειες ετών φτάνουν επιτέλους στο τέλος τους και μετά από πολλές εξεταστικές, εργασίες, εξάμηνα, βαθμολογίες, ξενύχτια τόσο για το διάβασμα όσο και για τις αμέτρητες ανέμελες και αξέχαστες εξόδους, η αποφοίτηση  της γλυκιά μας κόρης Κωνσταντίνας έχει ιδιαίτερη σημασία και αξίζει να δημιουργήσουμε μία σημαντική ατμόσφαιρα για εκείνη που κατάφερε τόσα πολλά  όλα αυτά τα χρόνια να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα

Εμείς σου ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχεις και τα όνειρά σου μα πάνω από όλα να έχεις την υγεία σου από το Σταύρο και τη Μαριάνθη Μπάκα ….ο μπαμπάς σου και η μαμά σου

Δηλώσεις Κωνσταντίνα Μπάκα απόφοιτοι

Όλα αυτά και άλλα τόσα πολλά αναπολείς, καθισμένη στο αμφιθέατρο περιμένοντας να ακούσεις το όνομα σου.

Δάκρυα πλημμυρίζουν τα μάτια σου.

Κοιτάς γύρω σου και βλέπεις τους ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα σου.

Εκείνους που σε φρόντιζαν και σε ενθάρρυναν σε κάθε σου βήμα.

Εκείνους που έκλειναν τα μάτια και τα αυτιά σε οτιδήποτε θα έβαζε εμπόδιο στο δρόμο σου. “Δε θα τα καταφέρεις, δεν το αξίζεις, είναι δύσκολο” είναι μερικές φράσεις που έμειναν ανεξίτηλες μέσα σου τόσα χρόνια, κατάφεραν να σπάσουν την “πανοπλία” σου, μα ποτέ δεν κατάφεραν.. να σε πληγώσουν βαθιά. Και είσαι εκεί.

Εκείνο το μικρό κοριτσάκι που κάποτε περνούσε την πύλη φοβισμένο, είναι πια μια γυναίκα με θάρρος που περιμένει να ξεκινήσει τη ζωή της.

Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.

Τα συγχαρητήρια μου και τις ευχαριστίες μου οφείλω να δώσω στους γονείς μου που με έφτασαν έως εδώ, με σπούδασαν και μου έμαθαν να σέβομαι και να αγωνίζομαι για το μέλλον μου και θα είναι δίπλα μου σε καθε μου βήμα!

Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά…

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου , τμήμα κοινωνικής και εκπαιδευτικής πολιτικής με ειδικότητα κοινωνικής πολιτικής

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.