ΑΔΙΚΗ τιμωρία με 7….αγωνιστικές του ποδοσφαιριστη μας Μαρίνου Πατινιωτη.

Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. – ΕΠΙΣΗΜΗ_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Οι αρχές του ποδοσφαίρου είναι το ήθος, ο σεβασμός το ευ’αγωνιζεσθαι, εμείς σαν ομάδα με αυτές τις αρχές πορευόμαστε είτε αθλητικα είτε κοινωνικά.

Τα λάθη φυσικά και είναι ανθρώπινα από όπου προέρχονται, όμως λάθη που ΑΔΙΚΟΥΝ ένα νέο παιδί, έναν αθλητή, έναν άνθρωπο είναι καλό να διορθώνονται, αυτό είναι και το μεγαλείο του fair play στον αθλητισμό.

Θέλουμε να εκφράσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στην ΕΠΣ Πειραια καθώς πάντα λειτουργεί με δικαιοσύνη σε οποιαδήποτε θέμα δημιουργηθεί, καθώς και σε όλους τους εξαιρετους ανθρώπους της.

Επίσης καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να δουν με απόλυτη ευθύνη το θέμα που έχει δημιουργηθεί και την ΑΔΙΚΗ τιμωρία με 7….αγωνιστικές του ποδοσφαιριστη μας Μαρίνου Πατινιωτη για κάτι που ποτέ δεν έκανε… που δεν ήταν καν παρών σε αυτό το γεγονός!

Αναλυτικά και με απόλυτη γνώση σας αναφέρουμε, στον αγώνα της ομάδας μας για την 3η αγωνστικη του πρωταθλήματος της Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ στο γήπεδο ΕΑΚ Κορυδαλλού ανάμεσα στην ομαδα μας και την ομαδα της ΑΕ Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα ο ποδοσφαιριστης μας Μαρίνος Πατινιωτης στο 39’λεπτο αποβλήθηκε ορθά με 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.

Ο ποδοσφαιριστης μας αποχώρησε πολύ σωστά και στην συνέχεια με την συνοδεία του παρατηρητή του αγώνα προσήλθε στην κερκίδα όπου παρακολουθησε τον αγώνα όπως ήταν λογικό με την οικογένεια του.
Ως εδώ όλα πολύ φυσιολογικα!

Με την λήξη του αγώνα και αφού η ομάδα μας είχε κερδίσει καθαρά τον αγώνα με 2-0 κάποιος άνθρωπος της αντίπαλης ομάδας με πολιτική ένδυση που βρέθηκε στο γήπεδο μίλησε με άσχημο τρόπο στον επόπτη ο οποίος γύρισε και είδε τον συγκεκριμένο άνθρωπο και του είπε χαρακτηριστικά “θα τα γράψω όλα”.

Το συμβάν το είδαν παίκτες και των 2 ομάδων οπως και τον άνθρωπο που εκφραζοταν έτσι καθώς υπήρχε ξεκάθαρη εικόνα.

Ο επόπτης ξεκάθαρα είδε τα χαρακτηριστικά του ατόμου αυτού αφού του απαντησε.

Και από εδώ και πέρα ξεκινάει το παράξενο….μια από τις μεγαλύτερες αδικίες που μπορούν να συμβούν σε έναν αθλητή και μια ομάδα.

Στο φύλλο αγώνος ξαφνικά εμφανίστηκαν πράγματα που φυσικά δεν υπήρξαν…. Ο διαιτητής του αγώνα που δεν αντιλήφθηκε κάτι, πολύ σωστά πήρε θέση και δεν έγραψε κατι.

Ο επόπτης όμως επίμονα έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι όλα αυτά που έγιναν και ειπώθηκαν τα έκανε ο ποδοσφαιριστης μας Μαρίνος Πατινιωτης!!!

Πραγματικά όλος ο κόσμος έχει μείνει άφωνος καθώς όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν ότι ο συγκεκριμένος ποδόσφαιριστης μας ήταν στην κερκίδα με τον πατέρα του και παρακολουθησε απλά τον αγώνα.

Επίσης ο επόπτης ισχυρίζεται ότι ο ποδοσφαιριστης μας του επιτέθηκε λεκτικά προς το τέλος του αγώνα την ώρα που παιζόταν δηλαδή το ματς ενώ ο ποδοσφαιριστης μας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο συνοδεία του παρατηρητή που προς τιμήν του ο άνθρωπος το αναφέρει καθαρά.

Πως λοιπόν κ. Επόπτη είδατε τον ποδοσφαιριστη μας στο γήπεδο μέσα?

Πότε μπήκε και από που?

Και ποιος ο λόγος να κάνει κάτι τέτοιο?

Το ήθος της ομάδας μας και των αθλητών μας δεν εκφράζει κάτι τέτοιο.

Όλοι στο γήπεδο είδαν τι έγινε.

Προφανώς και έχετε κάνει ένα πολύ σοβαρό λάθος και πιστεύουμε ότι επειδή ειμαστε άνθρωποι και γίνονται λάθη, μάλλον μπερδευτηκατε καθώς ο ποδοσφαιριστης μας είναι ξανθός και ο άνθρωπος που έκανε όλα αυτά που λέτε ήταν και αυτός ξανθός όπως και χιλιάδες ακόμα άνθρωποι.

Πιστεύουμε στο ανθρώπινο λάθος και ότι θα το δείτε κ εσείς ότι είναι πολύ άδικο αυτο που έχετε αναφέρει, να τιμωρηθεί ένα παιδί που δεν είχε καμία σχέση με τίποτα από όλα αυτά!

Η ομάδα μας με απόλυτο σεβασμό ζητάει την δικαίωση του ποδοσφαίριστη μας σε αυτή την ξεκάθαρη και τεράστια αδικία και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα και σε όλους τους υπεύθυνους.

Προφανώς κ δεν ζητάμε καμία τιμωρία για κάποιον άλλον γιατί αυτό δεν μας αφορά, εμείς ζητάμε ξεκάθαρα να υπάρξει δικαιοσύνη απέναντι στον αθλητή μας.

Ζητάμε να μην τιμωρηθεί ένα νέο παιδί για λαθοι κάποιου άλλου.

Ζηταμε την αλήθεια….!

Παρακαλούμε πολύ να γίνει ότι είναι απαραίτητο ώστε να μην συμβεί αυτή η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ.

Η ομάδα μας θα είναι παρούσα οποιαδήποτε στιγμή μας καλέσει η ΕΠΣΠ για το γεγονός.

Με σεβασμό απόλυτο προς όλους το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια της Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.