Κέρδισε ο Καραβάς με σκορ 0-2 το πολύ δυνατό Νέο Ικόνιο.(photo video)

Το Νέο Ικόνιο αντιμετώπισε τον Α.Ο. Καραβά μέσα στο δημοτικό γήπεδο Περάματος όπου γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2 για την Α Κατηγορία 1ος Όμιλος(3η αγωνιστική) 05/11/2022

Το Ικόνιο μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το 80ο λεπτό κατάφερα να σταθούνε πάρα πολύ καλά παρόλο που ερχόντουσαν μετά από 120 λεπτά αγώνα της Τετάρτης για το κύπελλο Πειραιά και κόντρα στην Αστυπάλαια όπου κατάφεραν στα πέναλτι να πάρουν και την πρόκριση .

Ομως η κούραση και η πίεση του Καραβά κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να πάρει τη σπουδαία Νίκη με σκορ 0-2 έτσι οι πειραιώτες έκαναν το απόλυτο τρία στα τρία και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Αμφιάλη έχοντας 9 βαθμούς

Tα γκολ από τον Καραβά ήρθαν από  τον Ζότο (80’) έκανε το 0-1 για να έρθει ο Μπουρντένης ένα λεπτό αργότερα και να διαμορφώσει το τελικό σκορ 0-2 .

Σκόραραν: Ζότο (80’) Μπουρντένης (81΄)

Διαιτητής: ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Δ

Βοηθοί Διαιτητή: ΦΑΓΚΡΙΔΑΣ Α., ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ Γ.

(Παρατηρητής Αγώνα: ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ Μανώλης Λαδικός : Χιώτης, Μανώλης (69’ Αράπι), Παπασταθόπουλος, Λαγάνης, Στάνκογλου, Μπαϊμπάκης, Ζαρίφης (56’ Κοντογεώργης), Καλλέργης, Παπαϊωάννου (77’ Σταυράκογλου), Καραγιαννίδης (77’ Πασσαλής), Λιώσης (69’ Βατίστας).

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ  Μαργαρίτης Ι. Χατζηαλέξης: Μπαντίκος, Γκούμας (46’ Παυλίδης), Τσίνα, Ντούμπερετ, Κουτσοποδιώτης, Τζαφέρι (63’ Νικολόπουλος), Αγγελόπουλος, Σούφλας (71’ Μπουρντένης), Αρβανίτης, Ηλιάδης (63’ Καραβός), Ζότο (85’ Μάτσης).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.