Ιωνικός- Αστέρας Τρίπολης σκορ 0-2 (Κ-17) | Παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο.(video photo)

Παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας των Υποδομών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30/10 και ώρα 12:00 π.μ στο γήπεδο Παντελής Νικολαΐδης στη Νίκαια ανάμεσα στις ομάδες Ιωνικός Νικαίας Αστέρας Τρίπολης για την 6η αγωνιστική της Κ-17 .

Κατάφερε ο Αστέρας Τρίπολης να πάρει διπλό μέσα στο γήπεδο του Ιωνικού.

Οι Αρκάδες με γκολ του Αγγελάκη μόλις στο 8′ άνοιξαν το σκορ από προβολή που έγινε στη μικρή περιοχή και δόθηκε πέναλτι και διπλασίασαν τα τερματά τους στο 33ο λεπτό με τον Νικολόπουλο με κεφαλιά έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα .

Πολύ καλό ποδόσφαιρο αποδώσε και ο Ιωνικός που είχε πολλές ευκαιρίες και δοκάρι για να πετύχει ένα γκολ αλλά δεν τα κατάφερε το σίγουρο είναι ότι γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά σε αυτές τις υποδομές και το μέλλον ανήκει στα παιδιά και πολύ γρήγορα θα βρουν το δρόμο τους.

Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 0-2.

Συνθέσεις ομάδων
Ιωνικός Νικαίας Νίκος Κανελλόπουλος : Χαμηλοθώρης, Γκόλφης, Αντωνάκος, Απαλοδήμας, Βερσάκης, Αθανασιάδης, Κορτέσης Κοπανίδης Γιαλίδης, Τσολάκος. Λεγκίσι), Αυλωνίτης Λεκάι Γεωργαλάκης’ Μαριάκης.
Σιώκος, Βαρούτσος, Νικόπουλος, Τρικκαίος, Βοζίκης.

Αστέρας Τρίπολης Κώστας Μπεντεβής: Κακαδιάρης, Κωνσταντόπουλος, Ρουμπιές, Νικολόπουλος, Κακουλής, Κάλα Τζαμαλής Κόλλιας Μουχτάρης, Δάγλας Κουτσούνης Αγγελάκης ΤσάτσοςΓεωργόπουλος (61′ Στραγκάς), Τηλαβερίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.