Κύπελλο Πειραιά : Νέοι Ευγένειας – Ερασιτέχνες Ιωνικού….. πολλά γκολ και θέαμα (photo video)

Η ομάδα του Δημήτρη Αλειφεράκη οι Νέοι Ευγένειας αντιμετώπισαν τους ερασιτέχνες Ιωνικού Νικαίας για το κύπελλο Πειραιά πού βρήκε νικητές τους νέους με 4-0 σκορ και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Α.Γ.Ε.Τ. Χαραυγής ημέρα Τετάρτη 26/10 και ώρα 17:00 είδαμε ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες να είναι γρήγορο με πολλές ευκαιρίες με πολλές φάσεις και πολλά γκολ οι ερασιτέχνες του Ιωνικού δίκαιο ντούσαν να βάλουν τουλάχιστον ένα γκολ βάσει των χαμένων ευκαιριών που είχαν αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί του και έτσι οι Νέοι Ευγένειας βγήκαν νικητές με μία δίκαια και σωστή νίκη.

Σκόραραν για τους Νέους Ευγένειας ο Ζαμπέτης(25′), Γκανίδης(36′),Σαράκος(65′) και Τοπίκογλου (90′)

Διαιτητής, ΤΡΑΙΦΟΡΟΣ Α.,
Βοηθοί Διαιτητή ΚΑΡΑΚΕΛΛΕΣ Ι., ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Α

Νέοι Ευγένειας Δημήτρης Αλειφερακης : Λύτρας, Νικολάου, Ιωακειμίδης(70′ λ.τρ. Τοπίκογλου Οδ.), Δερμεντζόγλου, Αβράμης, Καριντζαΐδης(70′ Αποστολάκης), Σαράκος(60′ Μαλούχος), Ζαμπέτης, Γκανίδης, Τσιαμήτας(70′ Τοπίκογλου Α.), Στριγκώνης(60′

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.