Σχεδόν τα βρίσκει σε όλα ο Γιαν Εμβιλά με τον Ολυμπιακό

Αναμφίβολα ο Γάλλος αποτελεί τη βάση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας σημαντική προσφορά όχι μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στα παιχνίδια της Ελλάδας.

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου υπήρχαν σκέψεις για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Γιαν Εμβιλά να δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, όλα δείχνουν πως έχουν δρομολογηθεί ώστε να ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές μέχρι να πέσουν οι υπογραφές στην περίοδο της διακοπής λόγω Μουντιάλ.

Φέτος απέδειξε ότι μπορεί να παίζει με επιτυχία όχι μόνο στα χαφ αλλά και στη θέση του στόπερ όποτε έχει ανάγκη η ομάδα. Επίσης, είναι πολλαπλά χρήσιμος από τη στιγμή που στη μεσαία γραμμή δεν υπάρχει ο Μαντί Καμαρά. Για τον Εμβιλά μπορεί να ξεκίνησε η σεζόν με προβλήματα χάνοντας τα ματς με τη Νέφτσι Μπακού για τα προκριματικά, αλλά απέδειξε ότι ακόμα και όταν παίζει τραυματίας (μετά από δυνατή κλωτσιά που δέχτηκε στο Μπακού), μπορεί να είναι από τους διακριθέντες.

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος υπέγραψε στον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο του 2020 ως αντικαταστάτης του Γκιγιέρμε και από τότε μετράει 115 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει 8 τέρματα και μοιράζοντας 4 ασίστ.

Η Νις… καλοβλέπει Λαλά

Χωρίς συμμετοχή φέτος ο Κένι Λαλά στον Ολυμπιακό, καθώς ήταν από τους… κομμένους την περίοδο Μαρτίνς, Κορμπεράν και δίχως να αλλάξει επί Μίτσελ. Ωστόσο, ο δεξιός μπακ στοχεύει να γυρίσει στη Γαλλία και αν είναι δυνατόν σε ομάδα που θα παίζει σε ευρωπαϊκό κύπελλο. Η Νις δείχνει πιθανό να κινηθεί για τον Λαλά μετά τις επαφές που είχε με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Σε περίπτωση αποχώρησης του παίκτη, ο Ολυμπιακός θα… ελαφρώσει από ένα βαρύ συμβόλαιο το οποίο σε ετήσια βάση αγγίζει τα 900.000 ευρώ.

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.