Αγώνες διοργανώθηκαν από τον Δήμο Περάματος, διαχρονικών αθλητών στίβου Περάματος ΣΕΔΑΣ.(ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 9η πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού με κλασικούς αγώνες αθλητισμού μαθητών/τριών των δημοτικών σχολείων για τη σχολική χρονιά 2022-2023.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Δήμο Περάματος, τον σύνδεσμο ελλήνων διαχρονικών αθλητών στίβου Περάματος ΣΕΔΑΣ, τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά και ήταν υπό την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά & νοτιοδυτικής Αττικής.

Οι αγώνες έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Περάματος «Πρόνοια». Οι κριτές ήταν πιστοποιημένοι απο τον ΣΕΓΑΣ!!

! Ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Περάματος χαίρομαι που αυτή η διοργάνωση θα είναι πλέον θεσμός στην πόλη μας με τη συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών των σχολείων μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Θεοδωρουλέα Γιάννη για την δωρεάν προσφορά του ασθενοφόρου!!! Παρών και ο Νικόλαος Σούτας Π.Ε.Βουλευτής Β Πειραιά Ελληνική Λύση χειροκροτώντας την προσπάθεια των παιδιών και το μέλλον της Ελλάδας όπως χαρακτηριστικά δήλωσε Καθώς και του φυσικοθεραπευτή κ.Γκιώκα Παναγιώτη Εύχομαι σε όλα τα παιδιά υγεία δύναμη και δημιουργικότητα!

Ήρθε η ώρα να πάει το Πέραμα ψηλά!!!

Αμισθί Αντιδήμαρχος Δήμου Περάματος

Τερζής Β Θεόδωρος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.