Το θαύμα για τον ΠΑΟΚ έγινε στο 96 λεπτό και πήρε τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ, με γκολ στις καθυστερήσεις, πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Ατρόμητο, που είχε ισοφαρίσει στο 90′ και ενώ αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Ο αγώνας

Στο ξεκίνημα του αγώνα, ο “Δικέφαλος του Βορρά” είχε πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως από τα δεξιά πλευρά, με Βιεϊρίνια και Νάρεϊ.

Οι Θεσσαλονικείς, βρήκαν σκορ στο 12′ μετά από εύστοχη εκτέλεση του Κούρτιτς, μετά από χέρι του Χατζησαΐα. Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να πιέζει και στο 23′ έφτασε πολύ κοντά στο 2-0.

Ο Ντάντας με υπέροχη κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Τόμας στην περιοχή, αυτός προσπάθησε να αποφύγει τον Γιαννιώτη με ντρίμπλα, όμως κόπηκε από τον Έλληνα κίπερ.

Στο 42′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Περιστερίου, με τον Ρομπάιγ να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ, με τον Κοτάρσκι να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.

Η ομάδα του Κόλμαν, απείλησε και 2 λεπτά αργότερα, με σουτ του Γκονζάλες που πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Δικεφάλου.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, στο δεύτερο ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά, χωρίς ωστόσο να γίνεται απειλητικός.

Στο 65′ ο Ζίβκοβιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0, με τον Γιαννιώτη να πραγματοποιεί σπουδαία απόκρουση και να κρατάει “ζωντανή” την ομάδα του.

Στο 75′ ο Νάρεϊ έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα από τα αριστερά, ο Γιαννιώτης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα και για να είναι σίγουρος την πέταξε σε κόρνερ.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Κουλιεράκης απείλησε, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα, απείλησε ο Ατρόμητος με σουτ του Κλωναρίδη. Στο 85′ ο ΠΑΟΚ σκόραρε με τον Ολιβέιρα, με το VAR, να ελέγχει την φάση και να ακυρώνει το τέρμα λόγω οφσάιντ.

Στο 90′ οι Περιστεριώτες απείλησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ με τον Κοτάρσκι να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνει.

Στο 90+2′ ο Ατρόμητος θορύβησε την τούμπα με σκόρερ τον Τζοβάρα, ο οποίος “έσκαψε” υποδειγματικά την μπάλα πάνω από τον Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και κατάφερε να πάρει το τρίποντο με γκολ του Νάρεϊ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΓΚΟΛ: 12′ Κούρτιτς (πεν), 90′ + 6′ Νάρεϊ / 90′ + 2′ Τζοβάρας

Κίτρινες: 87′ Σοάρες /11′ Χατζηισαϊας, 34′ Κουέν, 46′, 81′ Κιβρακίδης,

Κόκκινες: 81′ Κιβρακίδης

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (74′ Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκη, Τσαούση, Ντάντας (75′ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς (80′ Σβαμπ), Αουγκούστο (81′ Σοάρες), Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Τόμας (62′ Ολιβέιρα)

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ (90’+3΄Οικονομίδης), Ρομπάιγ (62′ Κιάρτανσον), Κλωναρίδης (80′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (62′ Ροτάριου)