Ακαδημία Προοδευτικής : Aύριο τα δοκιμαστικά τους K-18 της ακαδημίας.

 

Δοκιμαστικά αύριο στις 25/8 και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Προοδευτικής από την Κ-18  του προπονητή  Μανώλη Χαρόπουλου της ακαδημίας της Προοδευτικής ,θα ακολουθήσει άλλο ένα δοκιμαστικό στις 30/8 για το ίδιο τμήμα της Κ-18  για να ετοιμαστούν για τα καινούργια πρωταθλήματα 2022 -2023

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση ΠΑΕ Προοδευτικής Ακαδημίας

Την δυνατότητα να διεκδικήσουν θέση στο τμήμα της Κ18 της Προοδευτικής θα έχουν τις προσεχείς δύο ημέρες οι ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2005-2006.

Το συγκεκριμένο τμήμα, θα μας εκπροσωπήσει σε επίσημο τουρνουά που θα αγωνίζεται με ομάδες Π.Α.Ε, με σκοπό να πάρουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές την τύχη στα πόδια τους και να πάρουν εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το μέλλον τους.

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου και Τρίτη 30 Αυγούστου και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Προοδευτικής-Κλουβί θα διεξαχθουν οι προπονήσεις.

Όλοι θα πρέπει αυστηρώς να βρίσκονται την αναγραφόμενη ώρα στην κεντρική είσοδο του γηπέδου (θύρα 1) για να ξεκινήσουν άμεσα τα δοκιμαστικά.

Οι νεαροί θα πρέπει να έχουν μαζί τους πλήρη αθλητική περιβολή (ποδοσφαιρικά παπούτσια για συνθετικό χλοοτάπητα, επικαλαμίδες, κάλτσες, σορτς και φανέλα λευκής ή βυσσινίς απόχρωσης).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και καλή αντάμωση!

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.