Νέοι Δραπετσώνας : ‘Eναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κύριο Δημήτρη Αντώνο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά την δύσκολη περσινή σεζόν, η ομάδα μας όλο αυτό το διάστημα προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με σκοπό την άμεση επιστροφή της στις επιτυχίες.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον κύριο Δημήτρη Αντώνο, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας.

Ο κύριος Αντώνος είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών με πετυχημένη θητεία ως προπονητής στον Παράδεισο Αμαρουσίου, ως προπονητής και τεχνικός διυθυντής σε Κηπούπολη και Άρη Πετρούπολης και ως προπονητης στις Σχολές του Ολυμπιακού στα δυτικά.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, έχει υπηρετήσει το ποδόσφαιρο από διάφορες θέσεις, τόσο διοικητικές όσο και προπονητικές, και επομένως διαθέτει την απαιτούμενη ικανότητα και εμπειρία για να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Ο κύριος Αντώνος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β και είναι σίγουρο ότι με τις γνώσεις του θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας να εξελιχθεί, όχι μόνο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, αλλά και σε οργανωτικό.

Βοηθός του νέου μας προπονητή, αλλά και υπεύθυνος για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών μας αναλαμβάνει ο κύριος Χρήστος Κουρέτας, ο οποίος ειναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο, ενώ παράλληλα ανανεώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά η συνεργασία μας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Μιχάλη Μακρόπουλο, δείχνοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση προς το πρόσωπο του.

Ευχόμαστε, λοιπόν, σε όλο το προπονητικό μας επιτελείο καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα και να πανηγυρίσουν πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!

ΥΓ: Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, τις μεταγραφές της ομάδα μας, την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς και τα φιλικά που θα δώσουμε στο πλαίσιο αυτής.

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.