Μαγική βραδιά για τον Ιωνικό Νικαίας Κ-16 | Ανέβηκε στο θρόνο του! (video photo)

Ο Ιωνικός αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία Κ16 των πρωταθλημάτων υποδομών της ΕΠΣ Πειραιά. Η έφηβοι του Νίκου Κανελλόπουλου επικράτησαν στον μεγάλο τελικό του “Π. Νικολαϊδης” με 1-0 της μαχητικής Ελλάδας Ποντίων και έφτασε σε αυτή την επιτυχία έχοντας το απόλυτο σε νίκες σε όλες τις φάσεις του πρωταθλήματος(21 νίκες).

Τον αγώνα παρακολούθησε πληθώρα κόσμου που παρευρέθηκε και γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε μια όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο Ιωνικός στο πρώτο μέρος ήταν πολύ ανώτερος και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί, με τον γκολκίπερ Τιπέλη να κρατάσει όμως ανέπαφη την εστία του. Η πίεσή του όμως “καροπόφωρησε” από μια στημένη φάση στο 36′.

Ο Κορτέσης εκτέλεση το φάουλ και ο προωθημένος στόπερ Θανάσης Τρικαίος με όμορφο πλασέ από κοντινή απόσταση πέτυχε το γκολ, που έμελλε να κρίνει και τον τίτλο.

Στην επανάληψη η Ελλάδα Ποντίων ισορρόπησε αρκετά το ματς και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με κεφαλιά του Τερκάι να αποκρούσει ενστικτωδώς ο Σιώκος.

Παρόλα αυτά ο Ιωνικός, με την ποιότητα των Κοπανίδη, Γιαλίδη και Γκόλφη διαχειρίστηκε το ματς και κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Φυρογένη έδωσε το σύνθημα για πανηγυρισμούς στις τάξεις του Ιωνικού, που έφτασαν δικαίως στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με ρεκόρ νικών.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Τάσος Μητρόπουλος μαζί με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Χατζηπαυλίδη Λευτέρη μοίρασαν τα μετάλλια και παρέδωσαν το κύπελλο στον πρωταθλητή Ιωνικός Νικαίας Κ-16 για την περίοδο 2022

Ο Νικολάου Σούτας ο Βουλευτής Β Πειραιά της Ελληνικής Λύσης βράβευσε τον παρατηρητή του αγώνα Στέφανο Μουράτογλου

Ο ιατρός κύριος Αντώνης Λεμόνης που είναι υπεύθυνος για όλους τους αγώνες βράβευσε και το γιατρό του αγώνα δίνοντας τιμητική πλακέτα

Ο διεθνής διαιτητής Ηλίας Σπάθας βράβευσε όλους τους διαιτητές που συμμετείχαν στα ημιτελικά και στα τελικά προσφέροντάς τους τιμητικές πλακέτες

Μετά ακολούθησε απονομή μεταλλίων στις ομάδες

Διαιτητές ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ Ε., ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
Διαιτητές 4oς: ΤΕΣΣΗΣ Δ.
(Παρατηρητής Αγώνα: ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Γιάννης Σωτήρχος: Τιπέλης, Αράτος, Ζγκούρις, Καλλιπολίτης, Μάλλης Γ., Γιαγκαμίδης, Κορκίδης, Λεμονίδης, Τερκάι, Πίρε, Λένα. Έπαιξαν και οι Μάλλης Α., Τσικλής και Δουλγεράκης.

ΙΩΝΙΚΟΣ Νίκος Κανελλόπουλος: Σιώκος, Γκόλφης, Βερσάκης, Τρικκαίος, Σάνκα, Κοπανίδης, Κορτέσης, Αθανασιάδης, Λεγκίσι, Γιαλίδης, Αυλωνίτης. Αγωνίστηκαν επίσης οι Απαλόδημας, Σιδέρης, Μαλλούχος και Δάγκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΟ 1

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΟ 2

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.