ΑΕ Μοσχάτο κέρδισε τη Χαραυγή 3-1(photo video)

Δυνατό ματς ανάμεσα στο Μοσχάτο και στη Χαραυγή την Κυριακή για τη δεύτερη αγωνιστική των play-off βρήκε νικητή το Μοσχάτο με σκορ ( 3-1) κερδίζοντας με δυσκολία τη Χαραυγή που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.

Με τον Χαλβατζίου να μπαίνει από δεξιά στη μικρή περιοχή και με ένα έξοχο σουτ  έστειλε την μπάλα στο αριστερή μεριά του τέρματος γράφοντας το σκορ (1-0) στο (24′)

Η Xαραυγή πίεσε για να μπορέσει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια έτσι έκλεισε το ημίχρονο με σκορ (1-0 )

Στο δεύτερο ημίχρονο η Xαραυγή μπήκε πιο δυνατά και αιφνιδίασε το Μοσχάτο έφτασε πολύ κοντά για να ισοφαρίσει αλλά σε μία αντεπίθεση του Μοσχάτου μέσα στη μικρή περιοχή της Xαραυγής ο τερματοφύλακας Κατσικώστας απέκρουσε και στην επαναφορά ήρθε ο Μητρόπουλος και έβαλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το (2-0)

Ομως η απάντηση ήρθε άμεσα από τη Χαραυγή μέσα σε τρία λεπτά έκανε το σκορ( 2-1 )ο  Βουτσιώτη με ένα ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια στον τερματοφύλακα Κραβαρίτη να αντιδράσει μολις στο (79’ ).

Ομως στο (83′) ηρθε μία κόκκινη αποβολή για τη Χαραυγή με διπλή κίτρινη κάρτα και αποβάλλοντας Νταβέλη και έτσι οι κόκκινοι έμειναν με δέκα παίκτες

Το τελικό (3-1 )έγινε απο τον  Παυλάκη στο (93′) κάνοντας σουτ από πλάγια θέση η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία τέρματος.

Να επισημάνουμε ότι είχαμε μία πάρα πολύ καλή διαιτησία με ελάχιστα λάθη και από τον ΚΑΚΡΙΔΗΣ και τους βοηθους ,

Διαιτητές του αγώνα ΚΑΚΡΙΔΗΣ Ι., ΠΑΓΟΥΡΤΖΗΣ Δ., ΚΑΡΑΚΕΛΛΕΣ Ι.

Παρατηρητής Αγώνα: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  Άκης Τζουμερκιώτης: Κραβαρίτης, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Παυλάκης, Τζωρτζάτος( 70’λ.τρ. Σιδηρόπουλος) Σόσαρι , Λελούδας(77’ Θεοδοσίου) , Νιζάμης, Μητρόπουλος(88’ Λοϊζίδης) , Πασαλίδης, Χαλβατζίου

ΧΑΡΑΥΓΗ Νίκος Μαρωνίτης : Κατσικώστας, Γαβαλάς, Χονδρουδάκης, Νταβέλης, Γεωργίου , Μιφτάρι Αϊβαλιώτης, Γεροπαναγιώτης( 80’ Τσάμπρας , Κώης, Βουτσιώτης, Φασιλής( 76’ Πεφάνης)

 

Δείτε εδώ φωτογραφίες

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Googl
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.