¨Έφυγε¨ από τη ζωή ο Κώστας Καίσαρης.

Κορυφαίος αθλητικογράφος παλιάς κοπής ο δικός μας άνθρωπος της διπλανής πόρτας ο Κώστας Καίσαρης.Έκλεισε τα μάτια πριν από λίγες ώρες, Τρίτη 8-10 στο Ερρίκος Ντινάν δίχως να το γνωρίζουν πολλοί, ήταν 70 ετών. Η Μάχη ήταν σύντομη 10 μέρες και νύχτες κτυπημένος από την καταραμένη αρρώστια τον καρκίνο. Θεωρώ εμάς που έχουμε ξεπεράσει τα 70 χρόνια απλά ζούμε από τύχη, ο καρκίνος θερίζει όποιον βρει μπροστά του.

Πάει λοιπόν και ο Κώστας Καίσαρης ο ¨αποδυτηριάκιας¨ στον Φίλαθλο στην εφημερίδα. Τα δυο τελευταία χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα τα ¨Νέα¨, άρχισε την δημοσιογραφία στον ¨Ριζοσπάστη¨ συνεργάσθηκε μεταξύ άλλων στον ¨Ελεύθερο τύπο¨ με τις αθλητικές εφημερίδες ¨Goal News¨ και ¨Νοκ αουτ¨ και το ραδιοφωνικό σταθμό ¨Sentra fm¨ και τα ¨site sport 24 kai to10¨

O Κώστας Καίσαρης ένας από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συντάκτες όλων των εποχών. Ένας Άρχοντας της δημοσιογραφίας,ένας δικός μας άνθρωπος θα μας λείψει πάρα πολύ, το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Καίσαρη, να λένε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς περιστροφές δεν μάσαγε τα λόγια του,τεράστια απώλεια, χαιρόσουν να τον ακούς να μιλάει ζωντανά στον αέρα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του καλό ταξίδι Άρχοντα καλό παράδεισο.

[sc name=”BITROS”]